TikTok gaat samenwerken met Spotify, Apple Music en Amazon Music

Ergens tussen de dansende noten van TikTok en de melodieuze akkoorden van Spotify is er een samenwerking ontstaan die de muziekwereld doet trillen. Ja, je leest het goed! TikTok en Spotify, twee reuzen in de wereld van muziek en video hebben besloten samen te werken en het is zó cool! 🌟

De introductie van de nieuwe functie 'Add to Music App' vormt de hele structuur in deze samenwerking. Deze functie, weergegeven als de 'Add Song'-knop naast de naam van een nummer onderaan een TikTok-video in de For You-feed, is ontworpen om muziekfans te helpen bij het toevoegen van nieuwe nummers in hun playlist op het moment van scrollen door hun TikTok feed.

Gebruikers worden op deze manier uitgenodigd om het nummer op te slaan op de muziek-streamingdienst van hun keuze. Bij de eerste keer dat een gebruiker op de knop 'Add Song' drukt, krijgen ze de mogelijkheid om het op te slaan op hun voorkeurs-muziek-streamingdienst. Deze naadloze integratie tussen TikTok en Spotify maakt het voor gebruikers mogelijk om moeiteloos nummers vast te leggen en op te slaan op Spotify, waardoor het genieten van muziek wordt vergemakkelijkt.

Ben jij als artiest nieuwsgierig naar effectieve strategieën om te schitteren op TikTok? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Terug naar blog